Het New Sion Choir geeft Kerstconcert in Twello

22 december 2023, 19:30 uur
Locatie: Sint Martinuskerk Twello

Vrijdag 22 december om 19.30 uur geeft het New Sion Choir een kerstconcert in de St. Martinuskerk in Twello. Hoewel gespecialiseerd in muziek uit de Anglicaanse kerktraditie hebben we inmiddels ook een rijk repertoire aan mooie kerstliederen. En dat laten we graag horen!

Naast sfeervolle kerstliederen staan werken van onder anderen De Victoria, Lloyd-Webber en Haßler op het programma. Iets moderner, maar even zo mooi zijn de stukken van Tavener, Rütti en MacMillan. Van William Lloyd Webber voeren we de prachtige Christmas cantate Born a King uit. De solo’s uit dit werk worden verzorgd door bariton Hans Scholing. Hij zingt ook enkele andere solowerken; ‘Thou art gone up on high’ van Händel en ‘Away in a manger’ van onze dirigent Jan van Dijk. Het New Sion Choir staat onder leiding van dirigent Jan van Dijk, de begeleiding wordt verzorgd door organist Harry van Wijk.

Kaarten kosten € 15 in de voorverkoop en € 17,50 aan de deur. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis. Kaarten koopt u via www.newsionchoir.nl, via de koorleden en bij Melenhorst Antiek, Rijksstraatweg 167, Twello. Locatie: St. Martinuskerk, Kerklaan 16, 7391 AN Twello. Van harte welkom!

De foto is gemaakt door Jan Buitinga.

Ga naar de inhoud