person reaching black heart cutout paper

Donatie

Alleen met steun van onze parochianen en anderen die ons een warm hart toedragen kan de parochie en de geloofsgemeenschap zijn wat we willen: een vitale kerk dichtbij! Dat kost veel geld.

Iedere geloofsgemeenschap doet mee aan de actie Kerkbalans, die elk jaar in januari start. In veel geloofsgemeenschappen is het gebruikelijk dat de ingeschreven parochianen een brief met een (vrijwillig) betalingsverzoek ontvangen. Het kan zijn dat die niet ontvangen is. Het kan ook zijn dat je net een mooie viering of belevenis hebt meegemaakt in één van onze kerken of online en daardoor graag een gift wilt doen.

Hier onder kun je eenvoudig met een QR-code / iDeal een gift overmaken naar de parochie. Uw kunt de donatie ook overmaken op: NL17 RABO 0111 0022 81 t.n.v. Parochie St. Franciscus

Donatie via QR-code / iDeal

Scan onderstaande QR-code met je mobiel of klik erop als je deze pagina via je mobiel bekijkt om een donatie te doen via iDeal.