RK Apeldoorn OnzeLieveVrouwekerk

Tel: 055-5266504 E-mail: apeldoorn@franciscusparochie.com

Het secretariaat is geopend op ma. t/m do. geopend van 09:00 tot 12:00 uur

Stationstraat 13 7311 LN Apeldoorn

In het hart van Apeldoorn vormt de Onze Lieve Vrouwekerk een Rooms-Katholieke geloofsgemeenschap. Wat we willen bieden is ontmoeting, hulp, inspiratie, troost en bemoediging. Dat zien we als kern van wie we willen zijn. Dit alles geïnspireerd door het leven en werken van Jezus Christus. Zoals Hij met mensen samen oploopt, zo willen wij het ook, met aandacht, tijd en een bemoedigend woord. Spreekt je dat aan, lees dan verder op deze pagina website en maak kennis met de Onze Lieve Vrouwekerk.

Misintenties

Zaterdag 13 juli, 16:30 uur en zondag 14 juli 2024, 11:00 uur: God, wij bidden U voor de intentie die komt uit onze geloofsgemeenschap: Gezondheid en voorspoed voor de familie. Wij bidden voor onze overledenen die wij met name willen noemen: Stephan Staijen, overleden ouders, schoonouders en schoonzoon, Henny Schildkamp – Merlijn, Loek Dwansoen Gan, Dhr. Klein Hofmeyer, Dhr. Harmelink. Wij bidden voor de parochianen die de afgelopen week zijn overleden: Louis Bouwmeester, Jan Heimeriks.

Nieuwsbrief
Wie krijgt het bloemetje van de week, hoe laat is de gebedsdienst van Sant’Egidio en welk bijzonder evenement gaat er plaatsvinden in De Drie Ranken? Het is allemaal te lezen in de nieuwste nieuwsbrief van de Apeldoornse geloofsgemeenschap: Nieuwsbrief uit Apeldoorn week 29 2024