silhouette of kneeling man

Misintenties

Misintenties Twello

Zondag 25 februari 2024: Echtpaar Bijsterveld-Pol; Jgt. Hendrikus Bijsterveld; Fam. de Bie-Miedendorp; Freddy Scholten Senior; Fam. Biesterbos-Zuethof; Chris Hale; Ouders Elders-Meulenbroek; Bernardus Johannes Weijn en Wilhelmina Aleida Maria Weijn-Schoenaker; Fam. Ruigrok-van der Ploeg; Adriana Antonia Rothengatter-Haen; Gerardus Theodorus Klunder; Annie Krol; Martien van den Belt; Hermanus Haagen.

Misintenties Apeldoorn

Zaterdag 24 en zondag 25 februari 2024: Wij bidden voor onze overledenen die wij met name willen noemen: Mevr. Elbers – de Jager; Jan van Schendel; Riet de Haan – Notten; Tonnie Huis in ’t Veld; Ton Rodink; Jacques Schilder; Wij bidden voor onze parochianen die de afgelopen week zij overleden: Broeder Dominicus, overleden op 15 februari (87 jaar) en Meija Wolters, overleden op 16 februari  (76 jaar).

Misintenties Vaassen

Zaterdag 24 februari 2024: Riet Fiets-Pelgröm, Gé Huider, Overl. ouders Bonekamp-Bouwmeester en familie, Peter, Loes en Carel-Peter Bervoets, Augustinus Hilferink, Ben Drabbe en Leonore Drabbe-Kuynders, Jan Bourgonje, Diny van Dijk-Diks.

Misintenties Loenen

Via onderstaand formulier kunt u een misintentie opgeven: