Aan tafel voor Mobaye

26 september 2023, 17:30 uur

We hopen dat jullie allen een fijne zomertijd hebben. Een zomer met uitersten, van extreme hitte tot fikse regenbuien. Er valt elkaar vast veel te vertellen en hoe leuk is dit om dat samen met elkaar te doen tijdens een etentje in onze Martinuslocatie (Epe) op dinsdag 26 september. Er wordt een koud buffetje klaargezet, dit is weer eens wat anders dan de winterse erwtensoep. Voor een bedrag van 8 euro (meer is ook welkom) mag u aanschuiven en genieten van al het lekkers en elkaar. Al etend en pratend steunen we zo de missie in Mobaye want de totale opbrengst is na aftrek van de gemaakte kosten (ingrediënten) voor onze zustergemeenschap die we een warm hart toedragen.

Inloop vanaf 17.30 uur met een drankje, het eten start rond 18.00 uur met een kopje warme soep, aansluitend het koude buffetje en we sluiten af met een kopje koffie/thee. Martinuslocatie: W.G. van der Hulststraat 1 te Epe (het gebouw van InteraktContour)

Graag aanmelden voor 18 september bij Trees Smit: 0578-614588, Kookwinkel Plony Epping Hoofdstraat 64 telefoon: 0578-611722 of via een e-mail mart.epe@hetnet.nl

Ga naar de inhoud