Stilte retraite in Denekamp

13 maart 2024

Denekamp – Stilte kan weldadig zijn. Niet alleen voor mensen die meestal ‘aan’ staan of constant bezig zijn met wat anderen nodig hebben. Maar ook voor mensen die graag praten en die benieuwd zijn wat stilte hen brengt. En voor degenen die zoveel ballen in de lucht moeten houden dat hun innerlijk net zo jachtig wordt als hun omgeving.

Verlang je bovendien naar rust en stilte, om te ontdekken hoe jij zelf tot bloei kunt komen?
Deze driedaagse stilteretraite neemt je mee op de weg van buiten naar binnen. Het zijn dagen van niets te moeten. Je komt tot jezelf, staat stil bij wat jij nodig hebt en wat jou echt voldoening geeft. Je krijgt bovendien handvatten om daar ook ruimte voor te scheppen in je gewone leven. Zodat je meer bij jezelf kunt blijven. In je leven, in je liefhebben, in je geven en in je ontvangen.

Dit is jouw kans om een stap terug te zetten in een warme, inspirerende omgeving en bewust stil te staan bij jouw levenspad. Gun jezelf de ruimte om los te komen van de dagelijkse hectiek en ontdek wat jou echt drijft. Deze dagen vormen een ontdekkingsreis naar innerlijke rust, bezinning en inspiratie.

www.voedselvoordeziel.nl
Data: 21-23 maart

Andere berichten

Ga naar de inhoud