Leef de Liefde – 3-daagse ignatiaanse retraite

9 juli 2024

We verlangen er vaak naar om vanuit liefde te leven. Toch ervaren we dat dit in de dagelijkse praktijk niet vanzelf gaat. Vaak zien we om ons heen hoe beslissingen eerder door eigenbelang, economische en politieke belangen worden ingegeven. Liefde krijgt dan geen kans, geen fundament.

Hoe zorg je er voor dat liefde jouw leven leidt?  En hoe onderscheid je liefde van allerlei andere invloeden die op je inwerken?

WELKE PLAATS HEEFT LIEFDE IN MIJN LEVEN?

In dit weekend van 9 tot 11 augustus word je uitgenodigd de liefde te verkennen en (opnieuw) te ontdekken. We stellen ons de vraag welke plaats liefde inneemt in jouw leven en op welke manier zij oriëntatie en vreugde kan geven.

We laten ons inspireren door voorbeelden uit de beeldende kunst, muziek, film en teksten uit de Bijbel. Je wordt uitgenodigd hier persoonlijk op te reflecteren in stille (gebeds-)tijd. We gaan op reis langs de vele gezichten van liefde, en staan ook stil bij ervaringen waar liefde ontbrak.

Aan het einde van de retraite heb je een helderder beeld hoe liefde een bron en basis kan zijn voor jouw levenshouding en voor de beslissingen die je neemt.

De retraite is in stilte met momenten van uitwisseling.

Kosten: € 325,- 

Aanmelden via polet.elc@jezuieten.org

Vragen en informatie:
Rob Polet: Telefoon +31 6 27 25 67 30
Zie ook website Platform Ignatiaanse Spiritualiteit

Andere berichten

Ga naar de inhoud