bauble balls hang on christmas tree

Kerstactie NaastenhulpVoorst

19 oktober 2023

Voor iedereen in de gemeente Voorst

Stichting NaastenhulpVoorst organiseert dit jaar een actie rond de kerstdagen. De stichting wil de inwoners van de gemeente Voorst die het in deze tijd op financieel of sociaal gebied lastig hebben een kerstattentie aanbieden. NaastenhulpVoorst heeft geen lijst met mensen die een steuntje in de rug met een kerstattentie kunnen gebruiken. Daarom heeft NaastenhulpVoorst uw steun nodig. Kent u iemand die een kerstattentie kan gebruiken? Of kunt u zelf een kerstattentie goed gebruiken? Laat dit dan vóór 15 november 2023 aan NaastenhulpVoorst weten.

Met Kerst willen we er voor elkaar zijn

Stichting NaastenhulpVoorst staat graag alvast even stil bij de kerstdagen. Voor veel mensen zijn dit ‘speciale dagen’. Naast het vieren van het kerstfeest, willen we er tijdens deze dagen ook graag voor elkaar zijn. Dat kan door een bezoek te brengen aan familie en/of kennissen, maar ook door een gebaar of attentie. Daarom organiseert NaastenhulpVoorst deze kerstactie.

Wat doet stichting NaastenhulpVoorst?

NaastenhulpVoorst is een samenwerkingsverband van kerken in de gemeente Voorst. De diaconieën en caritaswerkgroepen in de gemeente Voorst werken samen om iets te doen voor mensen die het niet breed hebben. En voor mensen die in moeilijke omstandigheden leven. Heeft iemand hulp nodig, zowel materieel als sociaal, dan komt NaastenhulpVoorst in actie.  De hulp is eenmalig of tijdelijk. En het maakt niet uit of de persoon wel bij een kerk hoort of niet.

Aanmelden vóór 15 november 2023

U kunt iemand anders aanmelden, of u zelf aanmelden, door een e-mail te sturen naar info@naastenhulpvoorst.nl of door een briefje in te leveren in een envelop met vermelding “NaastenhulpVoorst Kerst 2023“ op één van de volgende adressen:

  • Kerk Klarenbeek, p/a Het Boshuis Klarenbeek, Kerkweg 2
  • Kerk Nijbroek, Dorpsplein 8
  • Kerk Terwolde, p/a Dorpsstraat 83
  • Kerk Twello, Kerklaan 18
  • Kerk Twello, Dorpsstraat 8
  • Kerk De Vecht, p/a Beentjesweg 14
  • Kerk Voorst, p/a De Voorhof, Rijksstraatweg 65
  • Kerk Wilp, p/a bakker Gerrits, Rijksstraatweg 46

Kerstactie financieel ondersteunen?
Het is ook mogelijk om de kerstactie financieel te ondersteunen. Uw gift is van harte welkom op bankrekeningnummer NL70RABO 0301 4952 62 t.n.v. Stichting NaastenhulpVoorst. Kijk op www.naastenhulpvoorst.nl voor meer informatie

 

Andere berichten

Ga naar de inhoud