Katholieke jongerendag 2023

21 september 2023

Als jongere is het soms lastig om je ergens echt thuis te voelen. Je vrienden wonen verspreid door het hele land, je woont in de grote stad, maar ook in het dorp van je ouders heb je nog een bed staan. Je gaat wel eens hier, dan weer daar naar de kerk, maar een echte gemeenschap lijkt te missen.

Herkenbaar? Je bent niet de enige! God roept ons iedere dag opnieuw om bij Hem thuis te komen en voor Hem te kiezen. Hij staat op de uitkijk om ons welkom te heten. Aan jou de keus of je deze uitnodiging aanneemt. Wil je met Hem optrekken?

Welkom Thuis

Met het thema Welkom Thuis, willen wij alle jongeren in Nederland bemoedigen om van hun kerk een thuis te maken. We mogen thuiskomen bij God, maar ook bij elkaar! We mogen een plaatselijke gemeenschap opbouwen binnen de wereldkerk. Een plek waar jij en andere jongeren zich thuis voelen.

Misschien ben je naar de wereldjongerendagen in Lissabon geweest en heb je daar gezien hoe levend en groot onze kerk is. Maar niet alleen op een gave reis in het buitenland, juist ook hier in Nederland hoopt God een blijvende, opbouwende relatie met jou aan te gaan!

Katholieke Jongerendag 2023

Op zaterdag 4 november zullen we daarom met katholieke jongeren uit het hele land samenkomen om ons geloof te vieren! Zien we jou daar ook?
Deze dag bestaat uit een afwisselend programma. Samen zullen we de heilige mis vieren, en God prijzen door aanbidding en muziek. We luisteren naar nationale en internationale sprekers, Paul Graas en Bernadette Lang. Er zijn verschillende workshops en gedurende de hele dag zal er mogelijkheid zijn voor gebed, stilte en persoonlijke momenten met God. De dag sluiten we afmet een gave artiest! Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

KJD-praktische info en tickets – Wereldjongerendagen 2023 (wjd.nl)

“Maak uw hart niet ongerust. Gij gelooft in God, gelooft ook in Mij. In het huis van mijn Vader is plek voor velen”. – Johannes 14:2

Andere berichten

Ga naar de inhoud