Franciscaanse Beweging

1 september 2023

Het verenigingsbestuur is verheugd te kunnen melden dat, per 1 oktober aanstaande, Thomas Hontelez wordt benoemd tot de nieuwe directeur van de Franciscaanse Beweging. 

Thomas heeft een achtergrond als religiewetenschapper en is al langere tijd bij de Franciscaanse Beweging betrokken, in het verleden als publiciteitsmedewerker op het dienstencentrum en recent als bestuursvoorzitter.Het bestuur feliciteert Thomas met zijn nieuwe functie en is vol vertrouwen dat in hem de geschikte opvolger is gevonden van de huidige directeur Mieke Dorssers.

Platformmiddag en afscheid directeur Mieke Dorssers
9 september – Den Bosch
Op zaterdagmiddag 9 september organiseert de Franciscaanse Beweging een Platformmiddag voor haar leden. We hopen elkaar deze middag te inspireren en nieuwe ideeën te verzamelen op het gebied van de franciscaanse spiritualiteit en de toekomst van de FB. Hoe geven we als vereniging vorm aan onze kernwaarden en hoe doen we dat ieder individueel? Hoe zie je de franciscaanse waarden terug in de samenleving? Welke initiatieven ken je of zou je toejuichen?

Aansluitend zullen we gezamenlijk afscheid nemen van Mieke Dorssers als directeur en zetten we haar in het zonnetje. Alle belangstellenden zijn uitgenodigd.

Programma
13.00 uur: inloop met koffie en thee
13.30 uur: welkom en inleiding
13.50 uur: workshopcarrousel
14.50 uur: pauze
15.05 uur: vervolg workshopcarrousel
15.35 uur: gesprek directeuren
16.00 uur: afscheidsborrel Mieke Dorssers
18.00 uur: afsluiting

Datum: 9 september
Tijd: 13.00-18.00 uur
Locatie: Van der Does de Willeboissingel 11, 5211 CA ‘s-Hertogenbosch
Aanmelden: via info@franciscaansebeweging.nl

Bekijk alle activiteiten

Andere berichten

Ga naar de inhoud