Een gezellige en zeer geslaagde Kunstroute in vier dorpen

20 juni 2024

Zaterdag 1 juni stonden de eerste bezoekers om 10.30 al voor de deur om de kerken en een school te bezoeken in De Vecht, Nijbroek, Terwolde en Beemte-Broekland. Diverse lokale exposanten hadden hun mooiste of nieuwste creaties ten toon gesteld in deze ruimten. Het aantal bezoekers was in vergelijking met vorig jaar bijna verdubbeld! Gelukkig hielp het weer ook mee, en kwamen er veel bezoekers op de fiets, zodat ze ook een mooie fietsroute hadden langs de locaties. De reacties van bezoekers en exposanten waren lovend en men genoot van wat er te zien was en bleven gezellig praten met de exposanten. op iedere locatie was er van alles te bewonderen; schilderijen, keramiek, poppen, hout en glaswerk, beelden, creatieve handwerken en nog veel meer!

De werkgroep Oecumene van deze betrokken kerkgemeenschappen kijken dan ook met trots terug op deze geslaagde Kunstroute. We bedanken de exposanten, bezoekers, vrijwilligers en iedereen, die deze activiteit mogelijk hebben gemaakt.

Deze werkgroep bestaat uit Maurits van Elsacker, Swenne Bijzet, Toos van Schoonhoven, pastor Hein de Jong, ds. Jos de Heer, Wendy Keizer, Anne-Marie van de Water en Ineke Ganzevles.

Andere berichten

Ga naar de inhoud