WereldLichtjesDag Apeldoorn, dé dag om samen stil te staan bij overleden kinderen

11 december 2022, 18:15 uur
Locatie: Onze Lieve Vrouwekerk Apeldoorn

Zondag 11 december 19.00 uur gaat er een golf van licht de wereld over ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

WereldLichtjesDag Apeldoorn, dé dag om samen stil te staan bij overleden kinderen

Ieder jaar wordt op de tweede zondag in december WereldLichtjesDag georganiseerd. Dit jaar vindt WereldLichtjesDag plaats op zondag 11 december 2022. Na alleen een online versie in 2020 én, op het laatste moment besloten, ook in 2021, organiseert Stichting WereldLichtjesDag Apeldoorn dit jaar weer een bijeenkomst op de vertrouwde plek in Park Berg en Bos in Apeldoorn. Vanaf 18:00 uur gaat het park open, het programma start om 18:45 uur.

Op WereldLichtjesDag steken mensen over de hele wereld om 19:00 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind is geworden of hoe lang het al geleden is. Met het aansteken van de kaarsen wordt de wereld letterlijk verlicht voor de mensen die leven met het gemis van een kind en mogen zij voelen dat zij niet alleen staan in hun verdriet.

Stichting WereldLichtjesDag Apeldoorn is verantwoordelijk voor het programma van dit evenement. De organisatie is in handen van 3 Apeldoorners, Anita Zengerink (SuAZe Uitvaartverzorging), Renée Krijgsman (afscheidsfotograaf) en Linda van der Spek (Gevoel voor afscheid). Zij zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma. Als tipje van de sluier laten zij weten dat Khalil Toumi met zijn warme stem de muzikale omlijsting van het programma verzorgt. Via de social media-kanalen deelt de organisatie het laatste nieuws over de invulling van het programma van WereldLichtjesDag in Apeldoorn.

Website: www.wereldlichtjesdag.nl/apeldoorn

Facebook: Wereldlichtjesdag-Apeldoorn, dag van het overleden kind | Facebook
Instagram: https://www.instagram.com/wereldlichtjesdagnl/

Ga naar de inhoud