Save the Date: Diocesane Gezinsdag op 13 juli

13 juli 2024

In 2025 viert de R.-K. Kerk een Jubeljaar met als thema ‘Pelgrims van hoop’. Voorafgaand daaraan is 2024 uitgeroepen tot Jaar van het gebed. In dat kader wordt er op zaterdag 13 juli in Baarn een Diocesane Gezinsdag georganiseerd met als thema ‘Symfonie van gebed’. Gezinnen worden uitgenodigd om samen op weg te gaan om verschillende vormen en manieren van gebed te ontdekken en er zelf, als gezin, mee aan de slag te gaan. Het programma bestaat o.a. uit een ontdekkingstocht en praktische workshops rondom het thema en wordt afgesloten in de kerk met aanbidding van het Allerheiligst Sacrament, waar ook de mogelijkheid is om een speciale gezinszegen te ontvangen. Meer informatie volgt binnenkort.

Bron: Nieuwsbrief Aartsbisdom Utrecht