Inspiratiedag over caritas en diaconie

11 februari 2023, 10:00 uur
Locatie: H. Antonius Abt Loenen-Eerbeek

Het Kansfonds en KRO-NCRV,

nodigen initiatiefnemers op het gebied van caritas en diaconie uit voor een Inspiratiedag op zaterdag 11 februari 2023 van 10.00-15.00 uur in Hilversum. Kom naar de laadpaal van de ziel en laat je inspireren om thuis te geven!

Voor en door wie?

Deze dag is bedoeld voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens, bijvoorbeeld door het opzetten van initiatieven. Kansfonds, Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV organiseren deze dag om een nieuwe generatie te inspireren en met elkaar te laten kennismaken. “Zo houden we samen het katholiek sociaal denken én handelen levend,” aldus de uitnodiging.

Wat staat er op het programma?

Gedurende de dag staan verbinding en ontmoeting centraal. Deelnemers kunnen zich laten inspireren door theoloog Erik Borgman, van anderen leren en met elkaar in gesprek gaan. Er zijn interessante workshops om te volgen en wie wil kan kennismaken met mooie initiatieven. Volg bijvoorbeeld een workshop over het naar binnen halen van een initiatief van buiten de kerk of een workshop over de diaconale leergang. Tijdens een feestelijk moment wordt de Inspiratieprijs uitgereikt aan een veelbelovend initiatief en de dag eindigt met een informele gelegenheid tot nader kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Aanmelden voor de Inspiratiedag kan door op onderstaande knop te klikken. Doe dit uiterlijk op maandag 30 januari. Een week voor de bijeenkomst krijgen deelnemers nog een mail met alle praktische informatie. De dag zal plaatsvinden in het M-Mediagebouw, te vinden aan de ’s-Gravelandseweg 80 in Hilversum.
Aanmelden

Aanmelden Kansfonds

Ga naar de inhoud