cappuccino in brown mug

Bakje Troost Norelbos Epe

5 november 2023, 10:00 uur

Sinds een paar jaar is er de gelegenheid elkaar vanuit onze gemeenschap te ontmoeten rond Allerzielen en onze dierbare overledenen te gedenken bij het Bakje Troost. Dit leverde de afgelopen jaren mooie ontmoetingen op de begraafplaats op. Het is mooi te ervaren welk een troost het kan geven, herinneringen met elkaar te delen.

Bakje Troost 2023 is een combinatie van vieren en gedenken van onze lieve overledenen.

Op zondag 5 november is er om 10 uur een gebedsviering in de Aula op de begraafplaats van het Norelbos Epe.

Deze gebedsviering wordt voorgegaan door de werkgroep  en staat in het teken van Allerzielen en elkaar troost bieden vanuit de gemeenschap. De familieleden van de mensen die het afgelopen jaar zijn overleden zijn, worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Aansluitend op de viering wordt er een kopje koffie geschonken: “het Bakje Troost” De koffie staat klaar tot 12 uur. Ook als u niet naar de viering komt, kunt u tussen 10.30 uur en 12 uur een kopje koffie komen drinken en herinneringen ophalen aan overleden familieleden en/of mensen uit de parochie.

Na de gebedsviering is er de gelegenheid om met elkaar op de begraafplaats de graven en urnenmuur te bezoeken. Met elkaar herinneringen delen en stil te staan bij de graven/urnen van onze dierbare overledenen.

Mocht u na de gebedsviering naar de katholieke begraafplaats aan de Tongerense weg willen en daarbij begeleiding op prijs stellen, kunt u dat laten weten aan Annemieke Buiting. Tel:06-82357983.

We hopen u te ontmoeten op de begraafplaats Norelbos in Epe.

Hartelijke groet, Plony Epping, Sjaak Thijssen en Annemieke Buiting

Ga naar de inhoud