Aanmelding kloosterweekend voor 30-ers

17 november 2023, 17:00 uur

Van 17 november tot en met 19 november organiseert het franciscaans jongerenwerk een kloosterweekend  in Megen. Een weekend voor iedereen tussen de 30 en 41 jaar. Gedurende dit weekend is er plek voor ontmoeting, bezinning én ontspanning.

Wat gaan we doen?
Deze herfst organiseren we een weekend speciaal voor dertigers waarin de broeders  je een warm welkom bieden in hun klooster.  Kom kijken achter de deur van het klooster van de minderbroeders franciscanen en maak kennis met hun leefwijze. Op een ontspannen wijze ga je ervaren wat de dagelijkse rituelen, meditaties en gebeden met je doen. Daarnaast kom je meer over Franciscus en Clara te weten, is er een spreker en  kijken we een film. Verder zijn er verdiepende, creatieve en sportieve workshops en  natuurlijk is er een bonte avond.
Verblijf
We zijn te gast bij het minderbroeder franciscanenklooster in Megen.
Kosten
De kosten voor dit weekend bedragen € 95,- . Hierbij zijn de overnachtingen, alle maaltijden, drankjes en versnaperingen inbegrepen. Wil je alleen zaterdag komen, die mogelijkheid is er ook. Je doet dan mee met het middagprogramma en na de vigilie bij de zusters om 20.00 uur ga je weer naar huis. Hiervoor vragen we een bijdrage van €25,- .
Mocht je willen komen, maar de bijdrage is voor jou een probleem, neem dan contact op met Bianca Akkermans via jongerenwerker@minderbroedersfranciscanen.net
Aanmelden
Door dit formulier in te vullen, meld je je aan voor dit dertigers weekend. Aanmelding kloosterweekend voor 30-ers (google.com)
Bron: franciscusnieuwsbrief
Ga naar de inhoud