Franciscaans dertigersweekend – Megen

25 oktober 2024

Ben je (ongeveer) dertiger? Reserveer 21-23 februari dan in je agenda: dan organiseert de Franciscaanse Beweging een franciscaans dertigersweekend in het klooster van de broeders in Megen. Voor alle (ongeveer) dertigers die zich aangetrokken voelen tot de franciscaanse spiritualiteit en een weekend lang met elkaar de verdieping en verbinding willen opzoeken. Kun je niet het hele weekend? Dan ben je van harte welkom als daggast op de zaterdag.

Naast de gebruikelijke gezelligheid en het fijne samenzijn, verdiepen we ons in het Zonnelied dat in 2025 800 jaar bestaat. Op vrijdagavond heet broeder Hans­-Peter ons welkom in het klooster. Na het avondgebed is er tijd voor een drankje en gezelligheid.

Op zaterdag neemt broeder Steven ons als bioloog mee in het Zonnelied. In de middag zijn er workshops. We
sluiten de dag af met broeder Fer die samen met ons verschillende Zonneliederen zingt.

De zondag sluiten we aan bij de eucharistieviering in de kerk, waarna we langzaam gezamenlijk het weekend afsluiten.

Het volledige programma lees je hieronder!

Datum: vrijdagavond 21 februari tot zondagmiddag 23 februari 2025
Locatie: Kloosterstraat 6, 5366 BH Megen
Thema: het Zonnelied
Kosten: heel weekend: € 110,­ voor FB­-leden en € 126,50 voor niet-­leden. Kosten zaterdag: € 25,­ voor FB-­leden en € 28,75 voor niet-­leden. Zijn deze kosten te hoog voor je? Bij aanmelding kun je gebruik maken van het Rietfonds van de Franciscaanse Beweging, daarmee krijg je 25% korting op het weekend of 50% op de dag.
Aanmelden: klik hier

Let op!
Het aantal (overnachtings)plekken is zeer beperkt. Schrijf je tijdig in als je wilt blijven overnachten. Voor daggasten op zaterdag is meer plek.

Voor meer informatie: https://franciscaansebeweging.nl/activiteiten/franciscaans-dertigersweekend-megen

 

Andere berichten

Ga naar de inhoud