person in red sweater holding babys hand

Vrijwilligers voor de zondagmorgen in Twello

29 december 2022

Voor een aantal bewoners van De Hofstede (één van de locaties van Zorggroep Apeldoorn en te vinden achter de Martinushof) is het vaak niet meer mogelijk om op zondagmorgen een viering in de kerk bij te wonen. Wel  vinden ze het fijn om oude, vertrouwde liederen en teksten te horen. Zo kunnen bewoners hun geloof blijven beleven. Op een laagdrempelige wijze: kleinschalig én met aandacht voor elkaar!

Voor deze bewoners zoeken wij vrijwilligers die een of meerdere keren per maand op zondagmorgen een uurtje tijd willen maken. Om met hen samen naar een kerkelijke viering of naar Nederland Zingt te luisteren en mee te zingen. Deze bijeenkomsten hebben een oecumenisch karakter. Is dit wat voor u? Spreekt het u aan om zo af en toe op zondagmorgen Vrijwilligers voor de zondagmorgen te komen helpen. Dat zou erg fijn zijn!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor verdere info en om te ontdekken of dit wat voor u is. Weet dat u van harte welkom bent! Zowel bij de bewoners en als bij de medewerkers van De Hofstede.

Voor verdere info: De Hofstede, Ellen van de Kuilen, activiteitenbegeleider

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag

Ellen.vandeKuilen@zgapeldoorn.nl

Andere berichten

Naar de inhoud springen