Seehausen

16 mei 2023

In het weekend van 16 tot en met 18 juni a.s. kunnen we eindelijk weer de mensen vanuit de partnergemeente uit Seehausen ontvangen. Een groep van 20 mensen (oud én jong) heeft zich aangemeld en komen vrijdagavond aan in de Gemeente Voorst aan om samen met ons een aantal dagen door te brengen. Vrijdagavond worden deze mensen verdeeld over de gastgezinnen en kan er kennis gemaakt worden. Zaterdag gaan we met de hele groep (inclusief gastgezinnen indien mogelijk) een leuke activiteit doen en in de avond eten we samen, wordt er muziek gemaakt en is het vooral een gezellig samenzijn. De zondag beginnen we met een oecumenische viering in Wilp waarna er afscheid wordt genomen en onze gasten de terugreis naar Seehausen aanvaarden.

We willen ons samen met de PKN-gemeenschap van Wilp, Klarenbeek en Voorst als gastvrije gemeenschap deze gasten ontvangen. Er hebben zich echter meer mensen aangemeld dan we vooraf hadden ingeschat en daarom doen we een beroep op u. Bent u in de gelegenheid om gastgezin te zijn? Het gaat om 2 nachten met ontbijt, de zaterdag zorgt de werkgroep voor het programma. Voor meer informatie kunt u terecht bij mij, Esther Simons 06-23526200.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om mensen een slaapplaats te bieden, dan bent u ook van harte welkom op de zaterdagavond. Wel graag van tevoren aanmelden i.v.m. het eten. Ook dat kan bij mij. U ontvangt van mij dan van tevoren de tijd en de locatie door.

Andere berichten

Naar de inhoud springen