RK kerkkoor te Loenen/Eerbeek roept nieuwe koorleden op

4 april 2023

Sinds 1847 bestaat de H. Antonius Abt kerk. Al ruim 1,5 eeuw heeft het kerkkoor de vieringen opgeluisterd in deze kerk, begrafenissen en trouwerijen begeleid met mooie muziek. Kerkgangers, gelovigen en priesters konden niet zonder. Een viering in de kerk zonder muziek, wat voor velen een vorm van bidden is, is als brood zonder beleg. Zingen in de kerk geeft energie en biedt steun aan velen.

Zingen in een kerkkoor is een blijvertje. Eenmaal gevoeld hoe fijn en zinvol zingen in de kerk kan zijn, betekent eigenlijk dat je dit je hele leven al hebt willen doen. Maar ja die drempel om de eerste stap te zetten, dat is een uitdaging he! Maar eenmaal gezet, ik beloof u, u zult er geen spijt van hebben. Jong of oud, u bent van harte welkom! Samen het geloof beleven maakt je dag mooi en zinvol.

Ik nodig u hierbij van harte uit om een repetitie en of viering mee te maken.

We repeteren elke woensdagavond van 19.30 tot 21.30 in het parochiecentrum naast de RK kerk te Loenen. U ervaart vanzelf het enthousiasme en de betrokkenheid waarmee onze koorleden zingen. U kunt daar ook bij horen!

Een viering meemaken zal uw leven meer inhoud geven en u rijker maken. Samen zingen met ons kerkkoor kan u tot grote steun zijn en nog mooier, u betekent iets voor anderen. Dus komt allen en neemt deze uitnodiging aan, wij heten u welkom!

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het secretariaat van de kerk. Loenen-eerbeek@franciscusenclara.com

Zie ook het Loenens Kontaktblad en de website van de Sint Franciscus parochie.

Namens het koor Con Spirito,

Joep van Aggelen, 0651343951.

Andere berichten

Naar de inhoud springen