Kind en kerk

4 mei 2023

Kinderdienst in het teken van Maria

Zoals eerder gemeld in deze nieuwsbrief is er op 7 mei een speciaal programma voor de kinderen tijdens de kinderdienst. We gaan ons met het Godly Play verhaal verdiepen in het leven van Maria de moeder van Jezus.
Dat zij belangrijk is omdat ze de moeder van God is, dat weten we. Maar waar in het leven van Jezus was zij er nog meer bij? Dat is vaak veel minder bekend. De kinderen gaan het allemaal beleven.

Er wordt als verwerking een ‘tientje’ van de Rozenkrans gemaakt en die gaan we inwijden tijdens de processie vanuit de kerk naar het ‘’Hof van Goed gaan.” Daarna mag het ‘tientje’ mee naar huis worden genomen.

Onthulling mozaïk bank

Het onthullen van de mozaïk bank zal gebeuren door een aantal kinderen die ook de ontwerpen voor de tekeningen hebben gemaakt die op de bank staan. De bank geeft een beeld waaraan kinderen denken als het gaat om onze kerk. Het wordt een fijne plek om even te zitten of activiteiten te doen met de kinderen.

Communicanten gefeliciteerd
We feliciteren Luciano Palts, Teun Bouwmeester, Finn Betting, Annet Weultjes, Queelen Isabella, Jasper Nijmeijer, Jochem Jansen op de Haar en Louella Tiemessen met het doen van hun eerste communie in de vieringen van 7 mei in Vaassen en Apeldoorn.

Voor in de agenda: 21 mei meespeelviering voor peuters en kleuters tijdens de viering in het parochiehuis

Andere berichten

Naar de inhoud springen